keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Haaste

1. Mikä oli haaveammattisi lapsena?

Must tuntuu et se oli poliisi.Tai ainakin se on ollu jo tosi pitkään et musta tulee poliisi.Enää se ei oo nii vahva et musta tulee just poliisi mut ainakin joku sen tyylinen.

2. Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen?

Blogeista, kadulta ja instasta. Tykkään tosi paljon seurata semmosia bloggaajia joilla on mun  mielestä kivoja asuja. Myös se et pyörin kaupoilla ja kattelen vaatteita tuo paljon inspistä.Aina kun nään jotain kivaa ni kelaan heti minkä kanssa se näyttäs hyvältä ja näi.

3. Tykkäätkö sisustuksessa enemmän vanhasta vai modernista tyylistä?

Moderni.Tykkään pelkistetysta ja semmosesta missä on selkeet linjat. On myös kiva jos huoneessa on jotain erinlaista ja hauskaa. Sisustuksen kuuluu näyttää asujaltaan.

4. Ootko koulussa parempi kielissä vai matemaattisissa aineissa?

Aika paha. En oo yhtään hyvä kummassakaan, mutta kyllä matemaattiset aineet luonnistuu helpommin. 

5. Mitä syöt yleensä aamupalaksi?

Ennen söin aina maustamatonta jugurttia ja mysliä, mut nykyään ku oon kai allerginen vehnälle ni en voi syyä niitä enää. Real leivällä, banaanilla ja kahvillä mennää nykyään aika usein.

6. Oudoimmat tapasi?

hmmm. Onhan niitä varmaa vaikka kuin paljon, mut nyt ku rupee miettimään ni ei tuu mitään mieleen.

7. Kerro joku mieleen jäänyt muisto lapsuudesta.

Meillä oli pienenä semmone maja tai paikka. Sen nimi oli rösti. Se rösti oli tosi iso kaatunut mänty tossa meijän takametässä. Siellä röstillä me aina leikittiin linkin ja naapurin tyttöjen kanssa tutkijoita. Kun siinä puun rungossa oli jotain madon kaivamia reikiä ni me leikittiin et ne oli muinaisaikojen ihmisten jättämiä viestejä meille. XD

8. Suklaa vai laku?

Suklaa!Kaikkia muita herkkuja ilman voisin ihan hyvin olla, mutta en suklaata.
(Tän kuvan idea on se, että kaksvee pikkuveli käveli kamera kädessä ja lippis väärinpäin päässä vastaan ja sano että ota kuva. Ja kuva otettiin )

9. Ootko enemmän kotihiiri vai tykkäätkö matkustella?

Tykkään tosi paljon matkustella näkee kavereita ja tekee kaikkee siistiä, mut toisaaltaan tarviin myös omaa aikaa jolloin oon vaa tekemättä yhtään mitää tähellistä. Sanon silti, että matkustelija.

10. Mikä on parasta nuoruudessa?

Vapaus. Pystyy hetken mielijohteesta lähtee jonnekkin vaikka ei ees välttämättä aina tiiä mihin on menossa. Nuorena jaksaa ja pystyy tehä kaikkea ja elämään täysillä. Myös se et ei oo vielä vastuussa kenestäkään muusta ku itestään on jees.

11. Kumpi on sun vahvuus, kuvaaminen vai kirjottaminen?

Kuvaaminen. En siinäkään oo extra yyber hyvä, mut ainaki parempi ku kirjottamisessa.
 Sain siis Linnealta haasteen vastata näihin kysymyksiin. Tässä ois tarkotuksena viissii haastaa itsekkin uusia tyyppejä messii, mut jätän sen väliin, koska kaikki ketä oisin voinut haasta on saanut tämän haasteen jo.
Lähen viettämään vappua Helsinkiin kaveriporukalla. Kattoo ny jos otan kameran mukaan jos sieltä jotain kuvais. Hyviä vappuja kaikille! tsau.

5 kommenttia:

  1. Luonnonjogurtti ja mysli <33

    VastaaPoista
  2. Hauska huomata että melkein jokaiseen kysymykseen oisin vastannu samalla tavalla! :o Mutta tykkään tosi paljon sun blogista ja ois kiva kuulla sun vapun vietosta Helsingissä postuksessa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah hauska että joku muukin ajattelee samalla tavalla!Kiitos blogi kehusta :) Tässä rupeankin tekemään postausta sieltä Helsingin reissulta.

      Poista
  3. Kiva postaus ja tosi ihania kuvia!:)

    VastaaPoista